Hogyha nagyon paradicsomos íze van az ételnek, azt hogyan tudom ellensúlyozni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 12:20
1/10 anonim válasza:
Hát attól függ mi az étel.
Van,amibe cukrot szoktak tenni..
2/10 A kérdező kommentje:
bolognai spagettihez a szósz.
2012. júl. 12. 12:28
3/10 anonim válasza:
Hát nem tudom...meg kell próbálni egy pici cukrot tenni bele,bár nem vagyok szakértő.Hátha valaki még hozzászól :)
4/10 anonim válasza:
Én is azt főztem múltkor, és hát több cukor kellett bele, mint amire számítottam... Nyugodtan szórjad, kóstolgasd közben. Én még sóval, borssal, olívaolajjal és friss bazsalikommal ízesítettem. :)
6/10 anonim válasza:
A hús felének megfelelő mennyiségű reszelt sárgarépát főzhetsz bele, ezzel szaporítod is, meg édesíti is!
7/10 anonim válasza:
Nem tudom te szoktál-e, de én alapból teszek bele egy kis mustárt, ketchupot ezek ellensújozzák a sűrített paradicsom vagy a sok friss paradicsom kesernyés ízét.
8/10 anonim válasza:
az "eredeti"paradicsomos izt a cukor soha nem fogja ellensúlyozni, mert nem képes kioltani a savas hatást. Krumplit főzz a paradicsom közé, a naturabbá teszi az izeket, és csak utána javits rajta esetleg cukorral vagy más füszerekkel.
10/10 anonim válasza:
Én pl.: pörköltbe áfonya lekvárt vagy ha nincs más vegyes erdei gyümölcs lekvárt szoktam tenni egy kis kanállal. Utána megkóstolom és egy picit teszek bele. Ez áfonya kellemes pikáns ízt ad neki. Próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!