11/14 anonim válasza:
Hát ipari méretekben valóban nem szoktak segget törölni vele, már feltalálták a vécépapírt...
12/14 A kérdező kommentje:
A fenéktörlés barom válasz volt akkor is, ha nem ipari mértekben kérdezem. De válaszolni még senki nem válaszolt rendesen. Ha eltüzelik, azt milyen formában és hol? Briketteket csinálnak belőle? Mert még nem láttem sehol ilyent árulni? Vagy az ország kukoricatermelése nem olyan nagy, és az ilyesmit pár intézmény fűtésére el lehet használni?
2012. júl. 3. 12:42
13/14 doboszoli válasza:
Csak, hogy lásd a jó szándékot.
Jelenleg a gazdaságokban a kukorica szárat, és a rajta lévő csuhét arra alkalmas géppel lezúzzák, majd beszántják.
A káros pentozán hatás kiküszöbölésére, (amit a bomlás okoz), hektáronként 40-60 kiló nitrogén hatóanyagot szórnak, így a probléma kezelve.
14/14 Lukata válasza:
Szerintem ezt nevezik "ipari, mezőgazdasági huladéknak". Valószínű hogy hőerőművekben elégetik úgymosd ingyen, hogy be legyen baja vele senkinek. Valamennyit mindenki megpróbál az előbb leirtak alapján hasznosítani, de nem mindet. Vagy komposztálják.
Miért ilyen nagy földed van?
Akkor szerintem rakd el hátha jó lesz még valamire... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!