Főtt kukorica barna, sós levében lehet-e spagettit főzni?
Figyelt kérdés
Nemrég ezt próbáltam ki (kísérletezés képpen), és egész finom lett a tészta. A színe is kissé barna lett. Viszont egyik ismerősöm szerint ilyet nem szabad csinálni. Mi hát az igazság?2012. febr. 14. 22:36
2/7 anonim válasza:
A kukoricából kifő sok vitamin és a festékanyag aminek egy részét a tészta felveszi.A krumpli főzőlevéből is levest lehet csinálni.A hülyeség hogy 100 fokon való főzéskor az összes vitamin elbomlik!
3/7 anonim válasza:
Miért ne szabadna? :)
Nagyon sok helyütt húslében, zöldséglében főzik ki a tésztát. (A legjobb példa erre a távol-keleti konyha, pl. a kínai, vietnámi, koreai... fűszeres lében megfő a hús, aztán ebben a húslevesben fő meg a tészta.) Sokkal teljesebb, finomabb íze van. Csak nyugodtan.
Szerintem sokkal jobb, mint a sima víz. Meg... minek kiönteni azt a jó lét?
4/7 A kérdező kommentje:
minek kiönteni a jó lét, mikor abból lesz a jólét
2012. febr. 15. 01:40
7/7 anonim válasza:
Ketchup levest nem szokott valaki csinálni? Az milyen lehet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!