Előgőzőlt barna rizst, hogy tudok legkönnyebben, legfinomabbra főzni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 20:18
1/1 anonim válasza:
A kérdés nagyon jó,én is kíváncsi vagyok rá,mert nekem nem lett valami szuper.Próbáltam simán,mint egy sima párolt rizst,nagyon sokáig tartott,és még így is kemény volt egy kicsit,főztem ki úgy,mint a tésztát,ekkor meg egyik percben(mondjuk ez is úgy a 40.környékén volt)még kemény volt,2 perc múlva megnéztem,akkor meg szérnyílt,mint a régi menzás levesekben a rizs,és tiszta pempő lett.Még leginkább a kukta vált be,úgy indítom,mint a sima párolt rizst,forró vizet rá,kukta lezár,aztán 5 perc után lekapcsolom,mire magától abbahagyja a szuszogást és ki lehet nyitni,el is készül,ebben engem csak az zavar,hogy nem látom,mit csinálok.De ez lett a legelfogadhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!