Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy húszas éveinek elején járó egyáltalán nem tud főzni?

Figyelt kérdés
22 éves fősulis lány vagyok és mostanában egyfolytában veszekszik velem a barátom, mert nem tudok főzni. Egyáltalán semmit. Általában teljesen kész kaját veszek. nagyon ritkán zacskós levest, de általában azt is elrontom. A múltkor rántottát akartam főzni, de ki kellett dobni. A barátom meg azt mondta egyszer, hogy csináljak a szülinapjára vadast (mondjuk erről gőzöm sincs, hogy micsoda) vagy sült csirkét. Én erre nem vagyok képes, pláne a műkörmeimmel (és most nem kell mondani, hogy milyen nő vagyok). Sztem a mai világ egyre inkább arrafelé tart, hogy minden étel készen kapható és a főzés, mint olyan meg fog szűnni.
2012. jún. 20. 19:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Te szeretnél ilyen kajákon élni? :

http://www.youtube.com/watch?v=sc-schFRwiM

2012. jún. 21. 11:10
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

Kamu a kérdés. De ha szemernyi esély is van, hogy igaz:

Le a műkörmökkel édesem, és csapj a lecsóba! Ja és szöszi, csak szólok azt ne szó szerint vedd.

Annyi idős vagyok, mint te, és rengetegféle kaját el tudok készíteni. Nem nézem le azt, aki nem tud főzni, de ha valakinek olyan hozzáállása van, mint a tiéd, azt igen.

Remélem, hogy a világ afelé halad, hogy a készételek megszűnjenek. Tele vannak adalékanyagokkal, és ha legalább nem lennének, az olyan libuskák is megtanulnának főzni, mint te.

2012. jún. 21. 11:19
 23/30 anonim ***** válasza:
64%

Ha mégis belekezdel valamibe, akár recept alapján, akár az itt olvasottak közül valamelyikbe, most jegyezd meg:

egyikhez sincs odaírva, hogy a tűzhelyet kapcsold be!!

(ez nélkül viszont, hiába rakod be a sütnivaló csirkét, stb. abból bizony nem lesz semmi!)

2012. jún. 21. 11:32
 24/30 anonim ***** válasza:
49%
És a gyufahasználatot ugye tudod? Már ha a tűzhelynél tartunk.
2012. jún. 21. 11:40
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen szerintem sem gáz, de már pont itt az ideje, hogy elkezdd megtanulni. Az viszont szomorú, hogy az írásodból ítélve még csak meg sem akarod próbálni a dolgot. Van egy 40 év körüli ismerősünk, van egy gyereke, és ő sem tud főzni. Egyszer áthívott minket vacsorázni... hát... mirelit, zsírban tocsogós krokett, isteni volt... tényleg. Szerintem elég szánalmas. Pedig egyáltalán nem vagyok egy konzervatív emberke, vagy ilyesmi.

Egy nő életének a része, hogy tudjon főzni, még ebben a mai, modern világban is. Kéne neked valami motiváció, hogy egyáltalán kedvet kapj hozzá. Nézhetnél néha főzős műsorokat, nem olyan unalmasak azok, mint gondolnád. Esetleg kikérhetnéd a pasid segítségét is, főzzetek együtt! Mondjuk csináljatok házi pizzát. Könnyítésnek vegyetek mirelit pizzatésztát, aztán azt raktok rá amit akartok. Vegyétek ki a pulcsikat a sütőből, kapcsoljátok be, és már csak hagyni kell sülni :)

2012. jún. 21. 16:28
 26/30 anonim ***** válasza:

gyufa!!!!

aztán majd dugdozza a villanytűzhelyhez mi? :D

2012. jún. 22. 09:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj hogy 22 évesen nem tudsz főzni,hanem az hogy nem is akarsz!
2012. jún. 22. 12:11
 28/30 anonim válasza:
56%
Egy nonek kotelezo tudnia fozni. Nekem egyaltalan nem szinpatikus ha nem hazias egy lany. Mar 15 evesen illik tudni ezt azt ha nem is mindent. A kommentelok kozott volt egy lany aki azt irta 26 eves es nem tud fozni. Ez gaz! szopni tuti tud
2012. júl. 1. 23:18
 29/30 anonim ***** válasza:

"gyufa!!!!

aztán majd dugdozza a villanytűzhelyhez mi? "

Nem láttam, hogy írta volna, hogy villanytűzhelye van, de a gáztűzhelyhez gyufa kell. Sok helyen még gáztűzhely van.

2012. júl. 1. 23:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azt kéne tudni már 15 évesen, hogy hogy írjuk le a "szimpatikus" szót.
2012. júl. 3. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!