Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy húszas éveinek elején járó egyáltalán nem tud főzni?

Figyelt kérdés
22 éves fősulis lány vagyok és mostanában egyfolytában veszekszik velem a barátom, mert nem tudok főzni. Egyáltalán semmit. Általában teljesen kész kaját veszek. nagyon ritkán zacskós levest, de általában azt is elrontom. A múltkor rántottát akartam főzni, de ki kellett dobni. A barátom meg azt mondta egyszer, hogy csináljak a szülinapjára vadast (mondjuk erről gőzöm sincs, hogy micsoda) vagy sült csirkét. Én erre nem vagyok képes, pláne a műkörmeimmel (és most nem kell mondani, hogy milyen nő vagyok). Sztem a mai világ egyre inkább arrafelé tart, hogy minden étel készen kapható és a főzés, mint olyan meg fog szűnni.
2012. jún. 20. 19:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%
Patetikus.
2012. jún. 20. 19:54
 2/30 anonim válasza:
100%
26 éves vagyok és én se tudok főzni. Mondjuk nekem nincs is kire. Magamnak rendelem minden napra az ételt igy nincs is szükségem arra, hogy főzzek.
2012. jún. 20. 19:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha felmégy a net-re, megtalálod google-t, beütöd, hogy: vadas recept és több száz, több ezer féle recept közül válogathatnál.

Ha azt ütöd be, hogy rántotta, és elolvasod valamelyik receptet, akkor az is kiderül, hogy azt nem főzzük, hanem sütjük, és talán akkor nem kell kidobni.

2012. jún. 20. 19:57
 4/30 anonim ***** válasza:
82%

21 éves vagyok, egyetemista és tudok főzni. Gyerekkoromban sokat sertepertéltem a konyhában anyu és nagyi körül. És segítettem is neki, közben szinte mindent megtanultam. Anyu télen tüdőgyulladást kapott, főztem neki húslevest. Nagyon ízlett neki, azt mondta, hogy olyan, mintha az ő anyukája csinálta volna. Barátom meg a madártejért van oda, névnapjára kapott :D

Szerintem egyébként a világ egy része megy abba az irányba, amit te írtál. A másik fele újra felfedezi vagy éppen megőrzi az otthon ízeit. Számodra biztos ismeretlen fogalom, de nézd meg a főzőcsatornák adásait. A vadas pedig nagyon finom, keress rá a receptjére. A barátod biztosan boldog lesz, a szülinapjára megcsinálod.

2012. jún. 20. 20:01
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit ciki de leginkább kellemetlen főleg 1 nőnél mert nemsokára családos édesanya lehetsz és akkor a rendelt kaja sem gazdaságos sem egészséges nem lesz

a síró csecsemővel a kezedben az alapokkal ismerkedni meg idegölő dolog lehet.

2012. jún. 20. 20:04
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
remélem sosem tűnnek el a rendes főzött ételek! (bár a zacskós levest imádom :D) ha nem szeretnél főzni ne főzz, mert ha nem szívvel csinálod, nem lesz az igazi. amúgy meg nem kell zseninek lenni hozzá ezerféle recept van, a legkönnyebbeket biztos te is megtudod csinálni!
2012. jún. 20. 20:06
 7/30 A kérdező kommentje:
A vadas receptjét megnéztem. Hát én erre képtelen vagyok, pláne, hogy húst kellene hozzá főzni. Nincs ehhez valamilyen por, amit csak bele kell önteni vízbe és a mikróban megmelegíteni. Húsnak meg esetleg a McDonaldsos hamburgerekből kiszedett hús nem lenne jó. És akkor a párom elmondhatná, hogy főztem neki vadast.
2012. jún. 20. 20:11
 8/30 anonim válasza:
71%

Elég ciki, hogy nem vágod. A kaján sokat lehet spórolni és még egészségesebb is amit te magad csinálsz! Egy-egy mekis menü kettőtöknek 3000, és ez csak egyetlen étkezés! De bárhol veszel készen kaját, egy normális adag 1000 felett van. Magatoknak 10-ed annyiért megcsinálhatnád.

A rántottát sütni kell, már bocs. :D De még egy pasi is meg tud főzni magának alap dolgokat...

2012. jún. 20. 20:20
 9/30 anonim ***** válasza:
49%
Kérlek, mondd, hogy csak viccelsz.
2012. jún. 20. 20:21
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy viccel!

Kiskorában az asztal körül kergették, ha nem bolti kész-kaját evett, hanem házi kosztot!

(Csak azt nem tudom, miért kell neki barát, amikor vehetne a megfelelő boltban mű-akármit, és az még enni sem kér!)

2012. jún. 20. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!