A jim beam whisky minőségéről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok na ivó de amikor ittam jim beamet ha nem ismerném az árát azt hinném egy olcsó szar valami borzasztó íze volt rohadt édes a szaga meg olyan mint a gyurmának amivel a gyerekek játszanak.2012. ápr. 29. 17:47
1/8 anonim válasza:
egy alsó középkategóriás bourbon. semmi különös. ezek szerint nem szereted a bourbont
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen a pl a skót whisky-t sokkal jobban szeretem az nagyon finom számomra.
2012. ápr. 29. 18:04
3/8 anonim válasza:
egyetértek veled,a jim beam,az nagyon pocsék ízű szesz lett,
4/8 anonim válasza:
a skótnak más íze van, az írnek is, ahogy a bourbonnek is. Próbálj ki már bourbont is, hátha valamelyik megtetszik
5/8 anonim válasza:
Árához képest szar. Próbáld ki a Four Roses-t, olcsóbb, és sokkal jobb.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Ugyanakkor elég drága, úgyhogy ár-érték arányban nem jó. Nekem a Jack Danniels a kedvencem. A skót whisky-k más ízűek mint az amerikaiak. Valakinek ez ízlik valakinek az. Ittam Chivas Regalt is amit sokan nagyon szeretnek, de nekem kevésbé ízlett mint a Jack.
7/8 Phoney válasza:
A fehér címkés Jim Beam magában szerintem nem vállalható (főleg az árához képest), túl éretlen, és kis ízhibája is van. Legfeljebb azt a háromezret éri meg, amiért mifelénk lehet venni.
A többi Jim Beam-változat vagy a Four Roses sokkal jobb nála, ha viszont az édessége és a szaga zavart, akkor az amerikai whisky talán tényleg nem a te világod. Ez egy olyan vonás, amit szeretni vagy utálni lehet, bár egyedül a fehér JB alapján még én is utálnám. Helyette az ír whiskyt ajánlom (pl. Bushmills, Jameson, Tullamore Dew), az pont ennek a jellegnek az ellentéte.
(Egyébként hol lehet a Jim Beamnél olcsóbb Four Rosest kapni? A kedvenc (legolcsóbb) boltomban 3100 és 4500 a kettő.)
Fogyasztóbarát cikk az amerikai whiskykről:
8/8 anonim válasza:
Hár én nem érzek nagy kölönbséget a Jim Beam, és mondjuk egy Ballentines, vagy Johnnie red közt, ami jobb szerintem, az a Grants, mert az füstösebb, teltebb ízű, illetve a Jack Daniels, mert az meg finom édeskés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!