Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mit gondoltok a Becherovka...

Ti mit gondoltok a Becherovka nevezetű likőrről?

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 19:22
 1/7 anonim válasza:
100%
Nagyon drága az eredeti, és finom.
2012. márc. 8. 19:33
 2/7 doboszoli ***** válasza:
A tótok egyik legjobb találmánya!
2012. márc. 8. 19:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom nem volt olcsó, csak ajándék lenne de félek, hogy nem fog neki tetszeni, de hátha ő is így fog róla vélekedni :D
2012. márc. 8. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jan Becher ügyes ember, ő találta ki a Becherovkát :) a város is gyönyörű ahol kikotyvasztotta (karlovy Vary) és az íze is nagyon jó, kellemes ital, főleg ha küldesz utána még frissen csapolt eredeti cseh sört is a Hradzsin alatti terek egyik teraszán, vagy egy csendes macskaköves utcában, varrógép asztal mellett ;)...
2012. márc. 9. 07:45
 5/7 doboszoli ***** válasza:

A szlovákok kedvemre való dolgokat esznek és isznak.

Egy juhtúrós sztrapacskával (majdnem) mindenre rá lehetne venni.

2012. márc. 10. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:

drága de finom csak az emlékeim rosszak mert néha úgy berúgtunk tőle h 3 napig mindenki beteg volt :))))))

sztem jó ajándéknak is

2012. márc. 10. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
kaptam egyszer de nem ízlett.Bevittem a munkatársaimnak
2012. dec. 2. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!