Nagyon gáz, ha egy lányt hánytatni kell piálás után? Fiúk mit gondoltok?
nyilván nem túl nőies, de bárkivel megesik,és ha nem az az ordítva okádós fajta,akkor szerintem nem gáz.
speciel visszataszítóbbnak tartom azokat,akik nem hánynak a piától,de úgy riszálák és játszák magukat mint egy rossz krva..
ha valaki igazán szeret valakit, és komolyan érdeklődik utána, ez nem riasztja el. ha meg de akkor jobb is h időben megszabadul tőle a lány,nem számíthatna rá a későbbiekben semmiylen téren..
Mindenkivel megesik. Barátnőm is hányt egyszer előttem piától, pedig jóval kevesebbet ivott mint szokott (értsd kb. 5%-át a szokásosnak) mégis hányt.
Mit szóltam hozzá? Semmit. Megesik. Jobb kint mint bent.
21/F
Nem a hányás nem nőies, hanem az a fokú lerészegedés, ami után meg kell hánytatni! Arra a pontra nem kéne eljutni. Viszont ha megtörtént a baj, akkor bizony jobb, ha meghánytatjuk, mintha alkoholmérgezést kap. Akkor kijönnek a mentők, és – egy cseppet sem nőiesen és finoman – úgy kimossák a gyomrát, mint a huzat.
Nekem már mosták. Nem egy jó érzés. Olyasféle gumicsövet nyomtak le a torkomon, mint ami a mosógépből kilóg... Jó vastag és karcol. Egy hétig nem tudtam beszélni utána, úgy végigszántották a torkom vele. Az aztán nagyon nagy fíling, amikor belédöntenek egy kancsó langyos vizet, aztán még az orrodon is jön a szotyi kifele, csak úgy kopog a fürdőkádban, vagy a fajanszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!