Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tejfölös habarás helyett...

Tejfölös habarás helyett használhatok tejszint sűrítésre? Pl főzelékhez

Figyelt kérdés
Olyan ez a tejszin h magától sűrűsödik.
2012. jún. 19. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Használhatsz, én is szoktam, tejföltől ég a gyomrom.
2012. jún. 19. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A tejszín csak akkor sűrűsödik ha van olyan adalékanyag benne ami a főzéstől duzzad mint a liszt.A főzőtejszínben guargumi van.
2012. jún. 19. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 kalifaszi guszti ***** válasza:
0%
főzőtejszínt felejtsd el, használhatatlan mocsok. habtejszínt használj, abban semmi vacak nincs és legalább 30 százalékos. meg azzal menni fog a sűrítés is. de szerintem inkább saját magával sűrítsd a főzeléket és max pár kanál tejszínt tegyél hozzá..
2012. jún. 19. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!