Krumplit, répát hámozni késsel vagy hámozóval gyorsabb?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 21:01
1/18 anonim 

válasza:

nekem a krumpli késsel, a répa hámozóval gyorsabb
2/18 anonim 

válasza:

Én késsel hámozom mind a kettőt, a barátnőm hámozóval. Ki mihez szokott hozzá. Nekem hosszabb ideig tart a hámozóval való pucolás.
3/18 A kérdező kommentje:
Igen, azért valószínű, hogy megszokás kérdése is.
Hámozó használatánál nem túl nagy az anyagveszteség? Olyan vastagon hámoz..
2012. jún. 10. 21:07
4/18 anonim 

válasza:

Nekem hámozóval pikk pakk meg van, így nekem az sokkal gyorsabb.
5/18 anonim 

válasza:

Gyakorlattal a leggyorsabb. Én jobban szeretem a hámozót, késsel folyton belevágok és túl vastag lesz.
6/18 anonim 

válasza:

A krumplit jó késsel, de a répádat szerintem kézzel hámozd, mert kellemetlen érzés lesz!
7/18 anonim 

válasza:

Ez azért hámozótól is függ. Ha jó a hámozód szerintem azzal gyorsabb. Igaz nekem victorinoxom van ami nem olcsó de jó.
8/18 A kérdező kommentje:
Én a répát valójában nem is hámozni szoktam, hanem lekapargatom a héját.
Csak annyiból nem jó ez a módszer, hogy össze-vissza szétszóródnak a héjdarabkák.
2012. jún. 10. 21:44
9/18 anonim 

válasza:

Hámozóval gyorsabb is,és vékonyabban lehet lehámozni a héját,mint késsel.
10/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a késsel lekapargatós módszert senki nem csinálja? :)
2012. jún. 10. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!