Sárgabarack lekvárt hogy kell? A Dzsemfix is jó hozzá?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 08:35
1/3 anonim válasza:
ÉN egyedül a sárgabarack lekvárt csinálom hagyományos módon, csak így tudom visszaidézni nagymamim lekvárját :) A sárgabarackokat kb öt percre lobogó vízbe dobom. Utána kiveszem, kicsit hagyom hűlni. Lehúzom a haját, és a magját kiveszem. Ledarálom, vagy nyomok neki botmixert. Egy kg masszához 50 deka cukrot teszek. Egy éjszakára megy a hűtőbe. Másnap elkezdem főzni, jó sokáig szoktam,, én a négy kg-t kb két és fél óráig főztem. Üveg, szalicil, száraz dunszt. Dzsemfixel is jó, csak akkor nem lehet sütibe rakni ,mert sütés közben állítólag olvad.
2/3 anonim válasza:
teljesen jó a dzsemfix is. én a 3:1-t szoktam venni. fincsi lesz nagyon. fele gyümit töröm, felét negyedben teszem bele.
3/3 anonim válasza:
Én is dzsemfixxel csinálom.3:1-hezzel.Nagyon finom így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!