Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi kecskesajt készítésében...

Angyal97 kérdése:

Házi kecskesajt készítésében kérek tanácsot. Nem tudom mit rontok el, de nem sikerül. Morzsalékos. Mitől lesz szelhető?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
nem préseled le eléggé
2012. máj. 14. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, h nem elég zsíros a tej, amit a kecske ad.
2012. máj. 15. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Ne szűrd le teljesen a savót róla valamennyi(nem sok)maradjon benne és amikor rongyba csavarod hagyd benne mondjuk egy napig attol függ mennyire zsiros a tej vagy hogy ténylegesen mennyi idő is kéne neki:)
2012. máj. 24. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!