Megmerjem így még enni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Tegnap sütöttem hurkát-kolbászt krumpliágyon,hülye fejjel meg elfelejtettem berakni hűtőbe a maradékot,a mai adagot! Egész délután és éjszaka kint volt a tűzhelyen tepsibe,alufóliával letakarva.. Tegnap igen meleg volt egésznap,éjszaka is, nem romlott meg? Nagyon érzékeny gyomrom van,meg merjem így még enni?2012. máj. 3. 11:13
1/5 anonim válasza:
A krumplit biztosan kidobnám.
De a többi (ha még elbír egy adag ismételt átsütést), akkor megpróbálnám. Mondjuk az én gyomrom "sokat kibír".
De azt neked kell tudonod, hogy reszkírozol, vagy mindenféle újrasütés nélkül dobod a kukába az egészet.
2/5 A kérdező kommentje:
hát párom gyomra is ilyen hogy neki nem árt meg semmi:) De én ha már 2x főzök egymás után zsírosabb kaját,megy a hasam:) ez csak egy példa:) Azt hiszem akkor nem vállalom be:)
2012. máj. 3. 11:18
4/5 anonim válasza:
Ma délben azt még simán megeheted, még ha 30 fok is lett volna egész éjszaka, az mostanáig nem romolhatott el.
Ha már beraktad hűtőbe, akkor még este is megehetitek. Viszont holnap már ne edd meg abban az esetben, ha ezután sem teszed hidegre...!
Egyébként ha romlott lenne éreznéd egy falat megkóstolásával, de ez ennyi idő alatt a mostani időjárásban még lehetetlen...
5/5 A kérdező kommentje:
áhh még most se raktam be gondoltam felesleges..xdxd meg nem délbe szoktunk kajálni mint az átlag hanem 2 körül:) Szerintem akkor már oly mindegy:)) Így van pá-t intek neki,finom voltál tegnap :D Még a kutyának se adhatom neki még érzékenyebb a gyomra mint nekem xdd
2012. máj. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!