Kávé mézzel? Issza valaki így? Cukor nélkül nem jó és nem akarok cukrot enni.
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 22:28
1/20 anonim válasza:
Kérdés, miért nem akarsz. Ha nem vagy érzékeny a méz valamely összetevőjére, akkor jobb mint a fehérített cukor. Hogy kellemesebbnek érzed-e, szokás kérdése.
2/20 anonim válasza:
Egyszer túl sok mézet öntöttem ki a sütihez és nem tudtam mit csinálni a maradékkal, hát beleraktam a kávémba. Szokatlan volt, de iható.
3/20 anonim válasza:
A mélange egyik változatát is mézzel készítik, szóval szerintem nem idegen a méz íze a kávétól.
4/20 anonim válasza:
A méz is cukor! :)
Szerintem próbáld ki egyszer, nagy baj nem történhet.
5/20 anonim válasza:
A poén kedvéért ittam úgy egyszer. Tök látványos, mivel a méz sűrűbb és megáll rajta a kávé, nekem viszont az "összhatás" nem tetszett így az ízét tekintve. Tegyél bele akkor édesítőt. Van folyékony meg szilárd féle is.
7/20 anonim válasza:
El fogja színezni a fogaidat. Nekem volt ismerősöm, aki hosszú ideje mézzel itta a kávét, és esküdött rá, hogy azóta barnultak be a fogai.
8/20 anonim válasza:
Eddig csak mézes kakaót ittam. Nem volt rossz, de azért más az íze úgy. Próbáld ki, hátha neked bejön mézzel a kávé!
9/20 anonim válasza:
Én mindig mézesen iszom a kávét. Nekem ízlik. És fehérek a fogaim is. Your argument is invalid.
10/20 anonim válasza:
Ha fogyózol, akkor hiába cseréled le - az íze sem olyan, és kalóriában is szinte ugyanott vagy. Én édesítőszerrel iszom már vagy 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!