Kávé mézzel? Issza valaki így? Cukor nélkül nem jó és nem akarok cukrot enni.
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 22:28
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ma kipróbáltam! Nagyon rossz volt, alig tudtam meginni. Olyan íze volt, mint a gyertya viasznak.:D
2012. márc. 12. 22:51
12/20 anonim válasza:
Azért nem ízlett, mert kávénak ittad. Legközelebb mond azt magadnak:
– No iszom egy kis gyertyaviaszt!
Meglátod mindjárt finomabb lesz úgy!
Annak igaza van, aki azt írta, kalóriában nincs sok különbség, de amíg a méz rengeteg összetevőből áll organikus anyag, melynek kedvező élettani hatása sokszorosan bizonyított, a fehérített répacukor halott, vegyipari termék.
13/20 anonim válasza:
(A méz nem színezi el a fogakat. Kávé annál inkább!)
14/20 anonim válasza:
NE GONDOLD, HOGY HA CUKOR NÉLKÜL ISZOD A KÁVÉDAT AKKOR EGÉSZSÉGESEBB LESZEL!
A cukor kell az emberi szervezet megfelelő működéséhez!
16/20 anonim válasza:
Én szoktam, ha van itthon méz. Ma kétszer is ittam mézes kávét, szeretem.
17/20 anonim válasza:
Mi is mézzel isszuk a kávét, már teljesen hozzászoktunk. A barna nádcukor is finom a kávéba.
18/20 anonim válasza:
az sem mindegy milyen mézzel iszod... akác méz a legjobb, virág-vegyes mézzel szörnyű!
19/20 anonim válasza:
Sok kávét iszom mézzel, nem nagyon érzek különbséget. Pontosabban a mézes kávé jobb egy kicsit a cukrosnál. El kell találni az arányokat, és lehetőleg akácmézet használni.
20/20 anonim válasza:
Én már legalább 5 éve kiiktattam a cukrot, amiből csak lehetett. Például kávét, teát csak mézzel iszom. Cukorral már nem is esne jól. Igazából csak megszokás kérdése, de elhiszem, hogy fura, ha addig mindig cukorral ittad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!