Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell beáztatnom tejbe a...

Miért kell beáztatnom tejbe a májat rántás előtt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal finomabb és puhább lesz tőle! Fokhagymás tejbe áztasd legalább fél napig!
2009. jún. 22. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Valahol azt hallottam, hogy kijöjjön belőle a vér. De ettől miért jönne ki? :) (Kipróbáltam, semmi nem jött.) Szóval köszi...
2009. jún. 22. 11:33
 3/4 anonim válasza:
100%
Én is úgy hallottam, hogy puhább lesz és a fokhagyma tényleg nagyon jó ízt ad neki, én pulykamellel szoktam még így csinálni, mielőtt kirántom.
2009. jún. 22. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hogy puha omlós legyen
2009. júl. 1. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!