Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikor nem ragad össze a nokedli?

Attila551122 kérdése:

Mikor nem ragad össze a nokedli?

Figyelt kérdés
Le kell öblíteni hidegvízzel vagy nem ?

2012. márc. 24. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és csak a nokedlit kell hűteni a többit tényleg felesleges
2012. márc. 25. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Tizeske, miért kiabálsz? Se hülyék, se süketek nem vagyunk. Olyan nincs hogy KELL. Lehet. Aztán vagy jó lesz, vagy nem.
2012. márc. 25. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi nem mindig szoktuk leöblíteni. Semmivel sincs másabb íze, teljesen mindegy, leöblítjük-e.
2012. márc. 26. 01:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez vicces, mindenki határozottan állítja, hogy csak az a jó, ahogy ő csinálja. :DDDDD Én is a leöblítés pártján vagyok, írtam is korábban, de azért recepteket ne várjatok tőlem :)
2012. márc. 26. 18:10
 15/16 anonim válasza:

Talán a legfontosabb, hogy a tésztát mindig akkora edénybe főzzük, hogy az kellőképpen elférjen benne, pl: 0,5 kg tésztát 0,5 liter lobogó, forró vízbe főzzük.Ha a nokedli feltjött a víz tetejére max 2-3 percig főzdd!Tévhit, hogy a tészta nem ragad össze, ha olajat és sót teszel a vízbe!!

Miután leszűrted 2-3 pohát hideg vizet önts rá, semmi többet, majd kevés olíva olajjal /lehet étolaj is, ha nincs más/forgasdd át, tuti nem ragad össze:)

2012. márc. 27. 12:43
 16/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy leöblíted e, pont ugyanolyan ízű lesz, csak hidegen. Én soha nem szoktam öblögetni (volt az vízben eleget) és mégsem ragad össze soha. Aki csupa nagy betűvel ír az kiabál, és kik szoktak kiabálni? Akiknek érveik nincsenek, csak akaratosak.
2012. márc. 31. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!