Valaki égette már el a hagymát dinsztelés közben?
de jók vagytok:)) én is csatlakozom a néha hagymaégetők közé.nekem a lábas oldalán felcsapó láng szokta leginkább "elkapni" a hagymámat, ha nem figyelek oda, hogy lejjebb vegyem. elég 5 másodperc is, hogy elcsesszünk valamit.
van, amikor ki tudom piszkálni a pár égett darabot, de van amikor inkább gyorsan kidobom az egészet ( hogy ne is lássák ) és másikat csinálok.
azért még a tűzoltókat nem kellett hívni:)
üdv és kitartást, senki sem hibátlan.
Ajjaj, minden háziasszonnyal megesik.
Nálam a tojásleves szokott kifutni abban a másodpercben, amikor lehajolok a leesett konyharuháért. DIREKT figyeli:-)
Ne éld meg tragédiának!
Aki rendszeresen tevékenykedik a lakásnak eme szentélyében, biztos, hogy megtapasztalta már az égett hagyma, lekozmált pörkölt, elsózott étel, kidobott és pánikszerűen újrafőzött ebéd problémáját. Más kérdés, hogy nem mindenki beszél róla.D)
A "direkt figyelő", és kifutó tojásleves, nálam vitte a pálmát, köszönöm, jót derültem rajta!
Bocsi! Én azt hittem, hogy a "konyharuha figyel"-i, hogy mikor kell leesnie, azért írtam, hogy kösd a nyakadba!
Lehet, hogy összebeszélnek a levessel? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!