Mit jelent az, hogy zsiradékon megfuttatjuk a hagymát?
nem nagy lángon zsiradékon átforgatod az apróra vágott hagymát.egy pici sót tegyél rá, igy inkább párolódva sül.
nem szabad otthagyni:) ha már nem nyers a színe, hanem szép halványsárga, akkor mehet rá a többi hozzávaló. a lecsóba én pirospaprikát is teszek, de a pradicsom után, nehogy megégjen.
2-es válaszoló: "
De jobb ízű,és egészségesebb is,ha nem olajon,hanem zsíron dinszteled meg a hagymát."
Az első érved: ízlés dolga, a második: 10 évente változik, hogy mit mondanak egészségesnek, és mit nem.
Most divatos ajnározni a disznózsírt - de én úgy látom, az emberek így is, úgy is addig élnek, amíg a genetikai lehetőségeik engedik, és ez - ha a fertőzéseket és a gyulladásos betegségeket leszámítjuk, mivel ezektől ma már nem kell meghalni - régen is és ma is 60-90 év.
Kivéve persze, ha elhízol, mint a disznó a szűk ólban zabálva - akkor persze jönnek a betegségek maguktól is.
Úgyhogy a lényeg szerintem nem a mit eszel, hanem a mennyit - a mennyiség - és hogy mennyit mozogsz hozzá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!