Valaki égette már el a hagymát dinsztelés közben?
Figyelt kérdés
1 percre a hagymát otthagytam az olajban és el is felejtettem, hogy sietnem kell vissza, erre pedig megégett és az egész ház büzben úszik. Erre is csak én vagyok képes? remélem azért nemcsak én vagyok ekkora hülye:))2012. márc. 23. 14:14
1/20 anonim válasza:
Kezdő háziasszonyként ez sokunkkal előfordul, ne aggódj ezen:)
2/20 anonim válasza:
Hidd el, többen vagyunk így. Egy rutinos házi asszonnyal is előfordul. Csinálj egy kereszthuzatot, és tegyél fel újra hagymát, kis lángon, és ne hagyd magára.
4/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást ennek okán meg is csináltam újra :)
2012. márc. 23. 14:47
6/20 anonim válasza:
de azért nem annyira, h szellőztetni kelljen :D
7/20 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember, akivel még ne fordult volna elő. Kivéve aki életében nem főzött még.
8/20 anonim válasza:
Nem is kell ehhez kezdőnek lenni, elég ha "egy percre" ott hagyom, majd elfelejtem. :-)) Tegnap én a fokhagymát égettem el, pedig takarékra tettem és csak befutottam a szobába valamiért.
9/20 anonim válasza:
Anyukám jutott az eszembe .
Rámparancsolt így :
-Öt percre átugrom a szomszédba ,te meg félóránként keverd meg az ételt !
10/20 anonim válasza:
Kb. egy hónapja hagytam a hagymát a lángon, hogy a 3 méterre levő hűtőbe benyúljak valamiért. Aztán ott megláttam valamit, amit elkezdtem átpakolni, a hagyma meg csak sült, csak sült, .... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!