Így milyen lesz a zabpelyhem?
Figyelt kérdés
Szeretem nagyon a zabkását, de elég drága. Vettem ma zabpelyhet, és úgy gondoltam elkészíteni, hogy leöntöm forralt vízzel és keverek hozzá egy főzés nélküli vaníliapudingot meg mazsolát. Szerintetek milyen lesz? vagy pedig olyat, hogy dobálok bele pár apróra vágott csokidarabot. van valakinek még ilyen ötlete?
köszi
2012. márc. 3. 19:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom lesz. Azt nem tudtam, hogy a zabpelyhet le kell önteni vízzel.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, hát anyukám így szokta készíteni, vízzel, de ő csak natúran eszi, nekem meg úgy nem ízlik annyira :)
2012. márc. 3. 19:12
3/6 anonim válasza:
biztosan finom lesz:)
én úgy szoktam,h 1 bögre zabpehelyhez 1 bögre víz és 1 bögre tej, kicsi édesítő és fahéj. összefőzöm,mikor kész almát reszelek rá, olyan az íze mint a tejbegríznek:D
(amúgy a pennyben nagyon jó áron szokott lenni a zabpehely)
4/6 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm, vettem is fahéjat :)
2012. márc. 3. 19:37
5/6 anonim válasza:
Én tejjel szoktam enni a zabpelyhet és étcsokoládét/házilekvárt/gyümölcsdarabokat/mazsolát/mézet vagy esetleg natúr joghurtot teszek hozzá. A kedvenc reggelim :D
6/6 anonim válasza:
Ja és én a spar-ban vettem fél kiló aprószemű zabpelyhet 200 ft-ért,nem csak hogy az eddigi legolcsóbb de a legfinomabb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!