Szerintetek a túrótorta állaga milyen lesz? (többi lent)
Nem hiszem, mert a tejszint valószinüleg fel kell verni, a tejfölt meg nem lehet.
De ha a pontos receptet beirod, akkor jobban lehet válaszolni, igy csak találgatni tudunk.
Igen egy kisebb vagyon ezért témázom rajta.De döntöttem egy részét tejföllel helyettesítem.2 csomag zselatin,citromhéj,vaníliás cukor és porcukor kell még bele.
Rendszeresen szoktam sütit sütni de ilyet még soha nem csináltam.Ezt a túró tortát nem is kell sütni csak hűtőbe tenni pár órára.
Köszi a válaszod.
Azt hiszem, tudom mit sütsz. Itt van rá egy kíméletesebb recept, hátha érdekel...
3 kis doboz natúr krémjoghurtot 14 evőkanál porcukorral elkeverek. 25 g zselatint fél dl vízzel forrásig hevítek, kihűtök. 2 cs tejszínport 4 dl tejjel, 1 vaníliáscukorral felverek (itt szoktam én kis igazi tejszínt inkább, 3 dl-t tej nélkül a vaníliával felverve inkább, h ne port együnk), citromhéjat reszelek bele.
Vajazott formába öntöm, rétegezek bele gyümölcsöt mert úgy még finomabb. Hűtőben megdermesztem néhány órán át. A formából kiborítva gyönyörűen lehet szeletelni és nagyon finom.
szóval...
1 nagy natúr joghurtot összekeverek 25 dkg túróval, 14 ek porcukorral, 1 cs vaníliáscukorral, 1 dl felvert tejszínnel, 1 citrom reszelt héjával, pár csepp citromlével. 25 g zselatint 1/2 dl vízben forrásig hevítek, ha szobahőmérsékletre hűlt belekeverem a krémbe. Kivajazott pudingforma, gyümölcsök rétegezése stb. stb...
Kiadós, finom és nem kell bele annyi tejszín. Nálunk mindenki imádja, jobban mint a sima joghurtosat, de ha nincs épp túró akkor az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!