Tudtok e abban segíteni hogy ha otthon készítek savanyú káposztát műanyag hordóban mitől lesz nyálkás a leve és ha ez megtörtént még meg tudom e menteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 21:14
1/3 anonim válasza:
szedd le a tetejét vagyis a nyálkás habot és töltsd fel sós vízzel kb ugyan annyival amennyit leszedtél 1 liter víz 30dkg só arányban és ezt 5 6 hétig ismételd hűvös helyen tárold
2/3 doboszoli válasza:
Meg lehet próbálni, amit az első javasolt, bár sok reményt nem fűzök hozzá.
Ám a sót csak 3 dekával, ne harminccal...
3/3 anonim válasza:
Ha szar a műanyag hordó akkor attól is lehet, pl előtte nem lett alaposan kimosva, zsíros kosz maradt benne. Ha habos lett, akkor az megromlott nem sok mindent tudsz vele csinálni, max hashajtónak felhasználható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!