Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lesz a borzasztóan...

Hogyan lesz a borzasztóan elsózott káposztából savanyú?

Figyelt kérdés
Anyóstól kaptunk hordóban káposztát amit irtóra elsózott!Lehet kezdeni még vele valamit?Nem is lehet érezni rajta semmi savanykás ízt csak a sósságát!
2011. dec. 2. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak átmosni tudod.
2011. dec. 2. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én is csak egy alapos átöblítést tudok javasolni. utána tedd fel főni natúr . ha főve is nagyon kiérzik a só, akkor sajnos használhatatlan lesz.

ha főve már tűrhető, akkor rántással, tejfölös habarással, (ahogy szoktátok)még tovább tompul a sóssága.

ha székelykáposztát főzöl a hús is sokat felvesz a sóból, ha töltöttet, akkor a tölteléket is csak óvatosan sózd.

ha nem elég savanykás, egy kis ecettel ízesítheted.

2011. dec. 2. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindkettőtöknek!
2011. dec. 2. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még nem fejeződött be az erjedés és csak ezután lesz savanyú, szerintem még várj vele, hagyd érni
2011. dec. 2. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én sokáig vártam de tényleg borzasztóan sós!Alaposan átmosva viszont fincsi lett:)
2012. febr. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!