Hogy tudok savanyú káposztát visszasavanyítani?
Figyelt kérdés
Töltött káposzta készítés előtt kimosódott a káposzta ,kicsit jobban,mint kellett volna..éppen hogy lehet érezni..milyen fűszerrel tudom kicsit visszasavanyítani a kész ételt ::Lestyán??babérlevél esetleg kicsi ecet ??kéek segítséget !!! :)2011. dec. 22. 14:28
1/4 anonim válasza:
Én vennék hozzá még káposztát, amit nem mosnék ki annyira... Ízesítéssel, nem hinném, hogymenni fog.
Amúgy mi is kimossuk a káposztát, lehet, hogy főzés után is jó lesz így.
2/4 anonim válasza:
hát igen, ezért szoktam mindig egy pohárban félretenni a kifacsart levét, hogy hátha kell savanyítani rajta a végén
plusz fűszerekkel, ecettel szerintem tönkreteszed az egész ízét, inkább vegyél még egy fél kiló káposztát és csorgasd bele a kicsavart levét, akkor tuti finom lesz - nehogy elrontsd a karácsonyi kaját
3/4 doboszoli válasza:
Második válaszolóval értek egyet, NAGYON!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat !
Valóban igazad volt !!A főzés után jó lett ,nem lett ízetlen !!
De szuper ötleteket kaptam ,a káposztalével kapcsolatban!
Mindannyitoknak Boldog Karácsonyt !!!! :)
2011. dec. 23. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!