Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudok savanyú káposztát...

Hogy tudok savanyú káposztát visszasavanyítani?

Figyelt kérdés
Töltött káposzta készítés előtt kimosódott a káposzta ,kicsit jobban,mint kellett volna..éppen hogy lehet érezni..milyen fűszerrel tudom kicsit visszasavanyítani a kész ételt ::Lestyán??babérlevél esetleg kicsi ecet ??kéek segítséget !!! :)
2011. dec. 22. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Én vennék hozzá még káposztát, amit nem mosnék ki annyira... Ízesítéssel, nem hinném, hogymenni fog.

Amúgy mi is kimossuk a káposztát, lehet, hogy főzés után is jó lesz így.

2011. dec. 22. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

hát igen, ezért szoktam mindig egy pohárban félretenni a kifacsart levét, hogy hátha kell savanyítani rajta a végén


plusz fűszerekkel, ecettel szerintem tönkreteszed az egész ízét, inkább vegyél még egy fél kiló káposztát és csorgasd bele a kicsavart levét, akkor tuti finom lesz - nehogy elrontsd a karácsonyi kaját

2011. dec. 22. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Második válaszolóval értek egyet, NAGYON!!
2011. dec. 22. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat !

Valóban igazad volt !!A főzés után jó lett ,nem lett ízetlen !!

De szuper ötleteket kaptam ,a káposztalével kapcsolatban!

Mindannyitoknak Boldog Karácsonyt !!!! :)

2011. dec. 23. 08:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!