Mi lesz ha kávémba rakok kakaóport és tejet?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz íze lesz? Utálom a kávét, de szeretnék éjszaka is tanulni a vizsgáimra.2012. febr. 9. 18:15
1/10 Darkkingdom válasza:
Akkor ne KV-t igyál hanem erős Teát! vagy ha azt nemn szeretd akor energia italt!
2/10 anonim válasza:
lehet, egy exressz jegy a mosdóba
amúgy nem lesz rossz íze, csak ne használj sok kávét és próbálj meg tejszínt vagy tejszínhabot is használni :)
3/10 anonim válasza:
A tejes kv nagyon finom. Ha zavar a keserű íz akkor tegyél bele több cukrot h elnyomja és akk magában is ihatod
4/10 anonim válasza:
Csakis teát!! a kávétól ideges leszel, a teától hosszabb ideig élénk. S azért aluggyál is, minden éjjel min. 5 órát..
5/10 anonim válasza:
Én a kakaómba szoktam főzött kávét önteni. Az egyik kedvenc italom.
Jelen pillanatban pedig tejeskávét iszok (Jacobs instant kávé tejjel elkészítve). Ez is finom. :)
6/10 anonim válasza:
Rendszeresen iszom így a kávémat, és nem rohangálok budira egyfolytában. Elég durva mennyiséget tudok betolni, és nem nagyon bírja másképp a gyomrom.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ne pontozzátok le egymást, nekem mindenki véleménye fontos :)
2012. febr. 9. 19:24
8/10 anonim válasza:
Sztem igyál Angol Fekete teát tejjel!!!sztem nagyon finom és én mindig felélénkülök tőle !!!Abban a pár percben amíg megiszod sztem tarts 1-1 kisebb pihenőt!!!
Ha nem szereted a tejes teát akkor meg csak simán áztasd a fekete teát kb 8 percig és akk jó erős lesz!
Nekem bevált :)
9/10 anonim válasza:
A nagyon sűrű teával vigyázz, egyetemista halt meg, amikor éjszakázási céllal a kávéfőzőn töményen főzték le a teát.
10/10 anonim válasza:
Én régen úgy ittam a kávét mindig, hogy a tejes kávéba tettem egy kanál cappucino port, vanilliásat.Nagyon finom úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!