A csirkemellet hogyan vágjam szét a klopfoláshoz?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 11:45
1/6 anonim válasza:
Ráteszed egy vágódeszkára. tenyereddel leszorítod, úgymond rátenyerelsz. fogsz egy jó erős kést, és vízszintes irányban átszeled vele. Attól függ, mihez kell, mert én pl. nem szeretem a cipőtalp rántotthúst, jól mérd ki szemmel, hogy egy szelet kb. milyen vastag legyen.
ha rántom, nem is szoktam klopfolni, mert az csak eltrancsírozza. Csak a sertéshúst szoktam,mert az meg anélkül inas.
2/6 anonim válasza:
Én sem klopfolom a csirkemellet, alig kell neki pár perc és át is sült, különben csak kiszáradna.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. febr. 22. 13:03
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én sem klopfolom ki a csirkehúst :)
5/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, ahogyan tetszik, a lényeg hogy az ilyen fehér, zsírosabb részeket le szoktam vagdosni róla. Én ki szoktam klopfolni de nem teljesen, csak azért valamennyire, így nagyobb lesz a szelet.
6/6 anonim válasza:
NEM SZABAD ki klopfolni!!!
"szakács vagyok"
szó szerint ki ütöd belőle az ízeket.
Vágd simán késsel olyan vékonyra, hogy jó legyen.
esetleg ha sütöd, rakj rá egy nehezéket, és mikor megsül, vedd le és mivel össze volt nyomva, ezért a kifolyó szaftokat a súly leemelésekor visszaszívja és így jóval finomabb lesz.
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!