Házi készítésű joghurtom nyúlós. Másnak is ilyen az állaga?
Figyelt kérdés
Mit lehetne vele csinálni, hogy hasonlítson a bolti állagra?2012. febr. 12. 13:42
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg a tejként használt folyadékkal van a gond. Próbáld meg friss tejből, a zacskós 3,6-os Jásztej valamikor használható volt ilyenre, de piacon, vagy egyéb helyen kapható friss tej lehet az igazán nyerő, és élőflórás yoghurt kell oltóanyagnak.
2/4 A kérdező kommentje:
A tej nálam igazi tej, háznál veszem. Megpróbálok más joghurtot használni.
2012. febr. 20. 16:55
3/4 anonim válasza:
Az semmit nem jelent,hogy háznál veszed a tejet,attól még készíthetik tejpor és egyéb adalékokból,ha sok a vásárló és kevés a tej.Én is megjáródtam házi tejjel,túrót szerettem volna készíteni,beoltottam rendesen,meg is aludt,csak olyan büdös volt,hogy ki kellett dobnom.
Elmondom,hogy dolgoztam a tejiparban régebben,és akkor is készítettem abból a tejből termékeket,soha nem volt probléma vele.Ez a rossz tej azóta van,amióta ide oda hordják az országban a tejet naponta!!!!És mivel a marhákat kivágatták a parasztokkal így tejport,és egyéb számomra ismeretlen anyagokat használnak tej készítésére.
4/4 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel inkább az oltónak használt joghurt az oka. Lásd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!