Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Már bekevertem a tésztát, de...

Már bekevertem a tésztát, de most rilájzoltam hogy nincs vaj. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kakaós csigát készítek, és most döbbentem rá hogy nincs vaj. Mármint tudtam hogy kell bele, de ilyen "MI A FRANCÉRT NE LENNE ITTHON VAJ, EGY NORMÁLIS HÁZTARTÁSBAN" felfogással nem néztem meg és most nem tudom mit csináljak. Nyomkodjam ki a szalonnából a zsírt, vagy rakjak bele tejfölt?:D
2012. febr. 3. 20:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
hát szárított élesztő for president, nem kelt meg a tésztaXD
2012. febr. 3. 21:05
 12/31 anonim ***** válasza:
keksznek jó lesz :)
2012. febr. 3. 21:31
 13/31 A kérdező kommentje:
de halljátok elképesztően finom lett:| ráöntöttem fél liter forró kakaót miközben sült, és akkor főtt abban a lében, plusz ugye direkt 2x annyi kakaóport raktam a tésztába és tökre finom és nagyon OMLÓSZ
2012. febr. 3. 21:48
 14/31 mustafa33 ***** válasza:
100%

Te atyaúristen, mit csináltál?

Ha tudsz rilájzolni, köpülni nenm tudsz? Akkor lesz vajad. ☻

2012. febr. 4. 03:27
 15/31 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az már az élet túlbonyolítása, ha megvannak a sütés-főzés feltételei? Te pedig ezek szerint elnagyolod és idejössz kérdezősködni olyan problémával, amit magadnak köszönhetsz.
2012. febr. 4. 21:08
 16/31 A kérdező kommentje:

Ezen a köpülös dolgon röhögtem:P

"idejössz kérdezősködni olyan problémával, amit magadnak köszönhetsz."

Édes pici cicuskám, ha most nem lenne életszeretetem addig sorolnám az ész érveimet kiváló példákkal felsorakoztatva hogy letiltanád magad az oldalról:D (Röviden:az ember az összes problémáját csak is magának köszönheti. De mindegy drágám, nyugodtan élj tévhitekben és hibáztasd a világot azért, amiért egy kötekedő állat vagy:P<3)

2012. febr. 4. 21:14
 17/31 anonim ***** válasza:
Micsinyátá'???
2012. febr. 5. 00:46
 18/31 anonim ***** válasza:
ÉN bírom a stílusod, kedves Kérdező!!
2012. febr. 5. 00:47
 19/31 anonim ***** válasza:
Nme csak az írásit, a főzésit főleg!!
2012. febr. 5. 00:48
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ez azért sok! Nem adtam okot arra, hogy kötekedő állatnak nevezz. Szégyelld magad, de az egész cicuskás stílusod is sértő. Normális nő így nem beszél, de még nem is gondolkodik. Lekezelő majmok viselkednek így.
2012. febr. 5. 19:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!