Már bekevertem a tésztát, de most rilájzoltam hogy nincs vaj. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kakaós csigát készítek, és most döbbentem rá hogy nincs vaj. Mármint tudtam hogy kell bele, de ilyen "MI A FRANCÉRT NE LENNE ITTHON VAJ, EGY NORMÁLIS HÁZTARTÁSBAN" felfogással nem néztem meg és most nem tudom mit csináljak. Nyomkodjam ki a szalonnából a zsírt, vagy rakjak bele tejfölt?:D2012. febr. 3. 20:02
1/31 anonim válasza:
Margarin sincs?
A szalonnát nem javasolnám, gondolom, füstölt. A füstölt ízű kakaós csiga nem vicces. Nincs a közelben éjjel-nappali?
2/31 anonim válasza:
Tejfölt és egy kicsi olajat. Különben túl száraz lenne a tészta :D
3/31 A kérdező kommentje:
margarin sincs, a gazdasági válság szélén vagyunk és jövőre teszünk egy lépést ELŐRE:DDDD
az olaj jó ötlet, köszi<3
2012. febr. 3. 20:07
4/31 anonim válasza:
Olcsó tanács, de én soha nem kezdek el sütni-főzni anélkül, hogy meggyződnék róla: minden hozzávaló megvan.
5/31 A kérdező kommentje:
Na jól van.
Mivel elromlott a konyha mérleg ezért sac per kb a benne lévő lisztmennyiség, aztán azt hittem hogy két tojássárga kell szóval csináltam hármat mert pici a tojás, erre most nézem hogy 1 kell de már beleraktam persze, aztán ugye vaj helyett tejföl és olaj, plusz életemben először használtam szárított élesztőt.
Majd írok hogy sikerült XD
2012. febr. 3. 20:15
6/31 A kérdező kommentje:
"Olcsó tanács, de én soha nem kezdek el sütni-főzni anélkül, hogy meggyződnék róla: minden hozzávaló megvan."
te túlbonyolítod az életet:(
2012. febr. 3. 20:16
7/31 anonim válasza:
Ha nem olyan, mint gondoltad, mondd a családnak, hogy vadiúj recept, a neten találtad :D! De biztos jó lesz
8/31 A kérdező kommentje:
Az én receptem! Fogyatékos-csiga a neve
2012. febr. 3. 20:20
9/31 anonim válasza:
Én még SOHSEM tettem bele vajat. Olajat szoktam végszükségben margarint
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!