Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Már bekevertem a tésztát, de...

Már bekevertem a tésztát, de most rilájzoltam hogy nincs vaj. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kakaós csigát készítek, és most döbbentem rá hogy nincs vaj. Mármint tudtam hogy kell bele, de ilyen "MI A FRANCÉRT NE LENNE ITTHON VAJ, EGY NORMÁLIS HÁZTARTÁSBAN" felfogással nem néztem meg és most nem tudom mit csináljak. Nyomkodjam ki a szalonnából a zsírt, vagy rakjak bele tejfölt?:D
2012. febr. 3. 20:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Margarin sincs?

A szalonnát nem javasolnám, gondolom, füstölt. A füstölt ízű kakaós csiga nem vicces. Nincs a közelben éjjel-nappali?

2012. febr. 3. 20:04
 2/31 anonim ***** válasza:
Tejfölt és egy kicsi olajat. Különben túl száraz lenne a tészta :D
2012. febr. 3. 20:05
 3/31 A kérdező kommentje:

margarin sincs, a gazdasági válság szélén vagyunk és jövőre teszünk egy lépést ELŐRE:DDDD

az olaj jó ötlet, köszi<3

2012. febr. 3. 20:07
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó tanács, de én soha nem kezdek el sütni-főzni anélkül, hogy meggyződnék róla: minden hozzávaló megvan.
2012. febr. 3. 20:14
 5/31 A kérdező kommentje:

Na jól van.

Mivel elromlott a konyha mérleg ezért sac per kb a benne lévő lisztmennyiség, aztán azt hittem hogy két tojássárga kell szóval csináltam hármat mert pici a tojás, erre most nézem hogy 1 kell de már beleraktam persze, aztán ugye vaj helyett tejföl és olaj, plusz életemben először használtam szárított élesztőt.

Majd írok hogy sikerült XD

2012. febr. 3. 20:15
 6/31 A kérdező kommentje:

"Olcsó tanács, de én soha nem kezdek el sütni-főzni anélkül, hogy meggyződnék róla: minden hozzávaló megvan."

te túlbonyolítod az életet:(

2012. febr. 3. 20:16
 7/31 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan, mint gondoltad, mondd a családnak, hogy vadiúj recept, a neten találtad :D! De biztos jó lesz
2012. febr. 3. 20:18
 8/31 A kérdező kommentje:
Az én receptem! Fogyatékos-csiga a neve
2012. febr. 3. 20:20
 9/31 anonim ***** válasza:
Én még SOHSEM tettem bele vajat. Olajat szoktam végszükségben margarint
2012. febr. 3. 21:03
 10/31 anonim ***** válasza:
locsolni meg cukros tejjel
2012. febr. 3. 21:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!