Hogy hívják azt a román vagy erdélyi mártást, amit a húsokhoz adnak? Fokhagyma, víz . Roston sülthöz, mícshez?
Figyelt kérdés
És hogyan készül? Kell bele még valami?2012. jan. 15. 15:27
1/3 anonim válasza:
Muzsdéj-nek nevezik ezt is, nagyon sokféleképpen csinálják. Amit te kérdezel, víz, fokhagyma, só...azt általába a lángosra kenik. Szósz formájában egy nagyon jó recept: törsz fokhagymát, olajjal lassan kikevered, majnéz állagú masszát kapsz, teszel bele tejfölet, sót és akár borsot is.
Itt is van egy változat: [link]
...és itt egy google keresés, válassz magadnak egyet :).
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!elmentettem..
2012. jan. 27. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!