Hogyan készül a forrócsoki?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 21:03
2/5 anonim válasza:
Csokit felolvasztasz, majd tejjel folyékonyra kevered, esetleg tehetsz hozzá még kakaót és cukrot.
3/5 mustafa33 válasza:
Felolvasztott keserű csokoládé, bele jól elkeverni egy tojássárgáját, nagyon kevés vanília, cukor, higgítani tejjel, habosra keverni, vagy tenni rá tejszínhabot.
4/5 anonim válasza:
Tejbe vagy tejszínbe beletördelsz egy tábla csokit, majd felteszed melegíteni. Folyamatosan kavargatod,míg a csoki el nem olvad. Aztán kedved szerint ízesíted: vaniliával, alkohollal, fahéjjal stb...
5/5 anonim válasza:
Ha már a tejbe teszed bele, nem fog szépen elkeveredni, hanem kicsit darabos lesz.
Vizet felforralsz, az edényre ráteszel egy másikat, és abban szépen felolvad a csoki. Ehhez apránként (!) hozzákevered a tejet, és mindig elkevered csomómentesre.
Ezt lehet ízesíteni és hasonlók, de az már egyéni ízléstől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!