Mézes krémes vastagsága?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem volt pontos a recept, finom lett szerintem a süti, de csupán 2 ujjnyi vastag, illetve magas, mert vékonykák lettek a mézes lapok.... Ez így nagyon nem jó?? Vagy hasonlónak kell lennie? A másik, hogy megpuhulnak a picit jobban megsütött lapok is 2 nap alatt?2011. dec. 22. 16:43
1/4 anonim válasza:
2nap alatt megpuhul. kicsit vastagabbnak kell lennie a lapoknak..
2/4 anonim válasza:
Szerintem elég a kétujjnyi vastagság, így még kényelmesen bele lehet harapni!
Nekem már másnapra meg szokott puhuln, annyira, hogy fogyasztható legyen, a harmadik napot már nem szokta megérni, mert addigra elfogy...
:D
3/4 A kérdező kommentje:
hát köszi, sütöttme már mézes sütit, de mint mézes krémes, ez az első, plusz a recept is jó lenne, csak én nyújtottam nagyobbra a lapokat..hát gondolom, ízre nem lesz baj, a lapok vékonykák...dehát...a szándéka fontos..nem igaz? :)
2011. dec. 22. 17:23
4/4 anonim válasza:
túl nagy tepsin nyújtottad el, ezért vékonyabb a lap. Hsználj kisebb tepsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!