Mit csinálnak a vendéglátósok a megmaradt ételekkel, salátákkal?
Gondolom nem rakják ki másnap a salátákat frissen-sülteket?
Voltunk olyan helyeken ahol rengeteg megmaradt zárás előtt.
Nem mindig lehet előre feltérképezni a mennyiséget.Kidobják??
sajnos és is láttam teljesen véletlenül, szintén egy függöny elakadását követően, hogy a vendégektől visszavitt
ételt nem dobták ki, hanem újratálalták másoknak...
a sült krumplit kézzel átrakták egy másik tényérra, a megkezdett húst gyűjtötték, gondolom valamire újrahasznosították.
azért az otthoni spórolás egészen más... egy éttermtől
ízléstelen mások maradékát felszolgáni.
Azért normális helyen a moslékot nem pakolják át új tányérra, ez elég durva.
Az újrahasznosítás persze működik. Ennek is vannak fokozatai, legenyhébb ha a konyhán megmaradt, teljesen jó készételt tovább feldolgozzák. Aztán érdekesebb már amikor a svédasztalon megmaradt kaját gyűjtik be és kerül ki következő étkezésnél újrahasznosítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!