Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mért nem szilárdul a zselatino...

Mért nem szilárdul a zselatinom? Honnan tudjam hogy mikor jó, és tehetem rá a torta tetejére?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
A tortazselatin tasakján le van írva a készítése, ha azt betartod, nem rontod el.
2009. ápr. 21. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

szia!

Amikor lekapcsolod, fővéstől számítva egy perc után, akkor hűlés közben kevergesd. Egy kiskanállal csepegtess a szekrényre, vagy tányérra és ha már dermed, akkor ráöntheted. HA véletlenül már nagyon megdermed és nem tudod ráönteni, akkor melegítsd újra.

2009. ápr. 21. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

Nekem van egy hasznos receptem,a zselatinon kivul:attol fugg hogy milyen izüt akarsz,vanilias:Szensavas narancslevet es vanilias pudingport osszkeverem es osszefozom addig amig fell nem forr es utana meg kell varni mig egy kicsit nehezebben lesz keverheto.

en csak igy csinalom.könnyü es minig bevalik.

2009. nov. 8. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Folyatatas az elözö:utana raontod a sutire es hutobe teszed 1-2 ora mulva megdermed es szerintem jobb mint a zselatin.
2009. nov. 8. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!