Irnatok olyan eteleket amit olcson ki lehet hozni 2 fore?
Figyelt kérdés
Parommal most koltoztunk alberletbe, es 15 ezrunk maradt 2 hetre enni.(nincs meg gyerek, csak mi vagyunk). Nem panaszkodni akarok, mert tudom, hogy eleg, csak otleteket varok. Csak ebedre kell fott etel, de ha valaki tud irni teljes napi menut azt megkoszonnem.
Illetve tudom hogy voltak mar ilyen kerdesek, csak sajnos nincsenek ekezeteim, es a kereso igy nem adja ki oket, ha azokat is linkelne valaki megkoszonem.
2011. aug. 28. 11:25
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 100ezer, nem 100 forint :)
12/12 anonim válasza:
Zöldbab-, zöldborsó-, krumpli-, és tökfőzelék, lecsó tojással, tojásos nokedli, paprikás krumpli, rizseshús, rántott leves, tojásleves, paradicsomleves, hagymaleves, rántott karfiol, rántott tök, rántotta kis szalonnával, lecsókolbásszal, tészta valamilyen szósszal, kevés sonkával, pizza házilag, bundás kenyér, tejbegríz, hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem néhány ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!