Mit csináltok/csináltatok, a rengeteg Húsvéti maradék kajával/-ból?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 22:09
1/8 anonim válasza:
nalunk csak sonka maradt, abbol sonkas teszta lett.
2/8 anonim válasza:
Sütöttem tortillákat (nem a spanyol verziót, hanem a mexikóit, kukoricalisztből), és megtöltöttem azokat sonkakocka, mexikói zöldségmix és salsa-szósz keverékével. Egész finomra sikerült.
3/8 anonim válasza:
Nekünk kb. most fogytak el pont az ételek. Az utolsó töltött káposzták :) A sonka már előbb elfogyott azt hiszem, utoljára a főzelékre sütöttünk belőle feltétnek.
Még maradtak sütemények, azokat holnap megesszük, remélem még nincs bajuk.
5/8 anonim válasza:
Kedden fogyott el a maradék. Ma már régen nincs.
6/8 anonim válasza:
nálunk csak némi sonka maradt, abból sonkás-tojásos tészta lesz csemegeubival
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mi is ilyesmiket csináltunk, de volt amit a cica, és a kutyák ettek meg, mert a kaszinó tojást, és a majonézes dolgokat, állítólag a hűtőben sem szabad/érdemes 3 napnál tovább tárolni-legalábbis emberi felhasználás céljából nem, mert még a "jó gyomrúakat" is megfo@a@zt6ja.
2009. ápr. 18. 11:52
8/8 anonim válasza:
Én bevittem a munkahelyemre, és a locsolókat, ha eltekintettek az összebüdösítéstől, megkínáltam minden jóval: Sonkával, tojással, kaláccsal, beiglivel Zserbó szelettel (mert nálunk az is megy Húsvétkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!