Maradék főtt húsból ledarálva készíthető fasírt?
De bizony lehet!
Én is sokszor csinálok fasírtot a megmaradt főtthúsból, csak hozzádarálok sonkát, vagy kolbászt, vagy egy másfajta nyers húst, leginkább persze disznót, ha van a mélyhűtőben.
Sok előrepirított hagymát tegyél hozzá, meg a szokásos tojást, foghagymát, tejbe vagy vízbe áztatott kenyeret. Kicsivel több borsot tegyél bele a szokásosnál, hogy az íze élénkebb legyen. Ha van otthon tárkányod vagy egyéb ízesítő füved (bazsalikom, majoránna, stb.), azt is szórhatsz bele.
Nagyon jóízű kaja lesz belőle!
Sok sikert, és jó étvágyat!
Én is szoktam pl. pujkanyak húsából fasírozottat készíteni. Kevesebb kenyeret teszek bele,és több tojást,mint ha nyershúsból csinálnám,és jobban fűszerezem: só,bors,paprika,kakukkfű,majoranna.
Más ízű,mint ami sertéshúsból készül, de ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!