Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Maradék főtt húsból ledarálva...

Maradék főtt húsból ledarálva készíthető fasírt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sok íze nem lesz
2010. jún. 2. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne is probáld,meg!ize nem lesz!
2010. jún. 2. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
Hát még sosem próbáltam, de elég undorítóan hangzik. Szerintem edd meg inkább tormával.
2010. jún. 2. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként pulykahúsról van szó, tehát nem hiszem, hogy undorító lenne. Elég sok megmaradt, ezért gondoltam ezt. Hát kipróbálom, meglátjuk.
2010. jún. 2. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
A pulykahús fasírt,még friss nyers húsból is különleges ízű.A sertéssel semelyik nem vetekszik. Jó fokhagymásan,krumplipürével,koviubival. Jó étvágyat!!
2010. jún. 2. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jo otlet! Darald meg a hust, adj hozza tojast es eleg kenyerbelet, fuszerezd jol meg es sutheted mar! En meg nem probaltam, de mivel unnepekkor nekem is nagyon sok pulykahusom marad meg, en is ki fogom probalni. Jo egy kis valtozatossag.
2010. jún. 2. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

De bizony lehet!

Én is sokszor csinálok fasírtot a megmaradt főtthúsból, csak hozzádarálok sonkát, vagy kolbászt, vagy egy másfajta nyers húst, leginkább persze disznót, ha van a mélyhűtőben.

Sok előrepirított hagymát tegyél hozzá, meg a szokásos tojást, foghagymát, tejbe vagy vízbe áztatott kenyeret. Kicsivel több borsot tegyél bele a szokásosnál, hogy az íze élénkebb legyen. Ha van otthon tárkányod vagy egyéb ízesítő füved (bazsalikom, majoránna, stb.), azt is szórhatsz bele.

Nagyon jóízű kaja lesz belőle!

Sok sikert, és jó étvágyat!

2010. jún. 2. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Még csak annyit, hogy ilyenkor jobb egybesültet készíteni sütőben, mint apró pogácsákat, mert jobban bennemaradnak az ízek. Ha szeretitek, egy szál kolbászt, vagy keménytojásokat tehetsz a közepébe. Jó kiadós étel, krumplipürével vagy valamilyen zöldfőzelékkel nagyon fonom, brokkolival vagy akár konzerv-zöldbabbal is, tejfölösen. Hű, de megéheztem!
2010. jún. 2. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam pl. pujkanyak húsából fasírozottat készíteni. Kevesebb kenyeret teszek bele,és több tojást,mint ha nyershúsból csinálnám,és jobban fűszerezem: só,bors,paprika,kakukkfű,majoranna.

Más ízű,mint ami sertéshúsból készül, de ez nem baj.

2010. jún. 2. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, csak "vadul" fűszerezd!
2010. jún. 2. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!