Maradék főtt húsból ledarálva készíthető fasírt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:52
11/12 anonim 



válasza:





Egy ideig egy étterem konyháján dolgoztam.Ott láttam a következőket.Egy nagy darab sertéshúst feltettek főni-húslevesnek.Mikor már majdnem puhára főtt,kivettük a levesből,összevágtuk,lett belőle sertéspörkölt nokedlival.Ami nem fogyott el mint pörkölt,ledaráltuk,kenyeret bele,fűszereket(jó sok fokhagymával)Kisütöttük mint fasírtot.Az étlapon úgy jelent meg mint finomfőzelék feltéttel.Most ezt tudva,mit cicózol? Kövesd a 18:08 tanácsát és hajrá!Nehogy kidobj a mai válságos világban egy csomó pénzt!Csak azért mert egyesek szerint semmi íze nem lesz.Ők nem hallottak még fűszerekről?Sok sikert és jó étvágyat!
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a tanácsokat, kipróbáltam és finom lett. Ajánlom mindenkinek, csak tényleg erősebben fűszerezzétek!
2010. jún. 4. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!