Ezt ételfestékkel csinálták? Hogy?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, hogy ilyen sokszínű, és arra lennék kíváncsi, hogy hogy kell ezt megcsinálni? Gondolom nem úgy csinálták, hogy csak simán össze keverték az ételfestéket.Vagy igen?
2011. aug. 9. 21:58
1/11 anonim válasza:
ez cukormáz, csináltak többféle színűt és betöltötték egy habzsákba kanalanként - amikor kinyomják, akkor lesz ilyen
2/11 A kérdező kommentje:
Ez egyszerűbb, mint gondoltam.:/:O Köszi szépen a választ!:)
2011. aug. 9. 22:06
3/11 anonim válasza:
sztem is az amit az előző írt.
én is szeretnék ilyet csinálni >.<
4/11 anonim válasza:
ez többrekeszes spec. kinyomó. ha csak egymásra kanalazzák a szineket nem így nézne ki.
úgy, mint a csíkos fogkrémek, a tubusban rekeszek vannak.
5/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=69ddSKBuhBI&feature=related
talán erre gondolsz. 1:13-nál van ez a rész
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
Húú köszi a linkeket és a hozzászólásokat :D Remélem sikerülni fog :D
2011. aug. 10. 16:00
10/11 anonim válasza:
Szerintem sincsenek rekeszek, csak arra kell figyelni, hogy a kinyomóba ne egymásra, hanem egymás mellé kerüljenek a színek.
Szivárvány vonalon továbbhaladva viszont én ilyet akarok majd csinálni, de ahogy a neten láttam, senkinek sem sikerült ilyen szépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!