Ma vettem a Tescoban pulyka darált húst és aceton szaga van, mit csináltak vele?
Olyan undorító, természetesen nem használtam fel, vissza viszem még ma azon gondolkodom...
Mi a jó fen..vel kezelik, hogy ilyen undorító szaga lesz? Már annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek nyers húst a Tesco-ban, mert nem ez az első eset, hogy a kukában landolt az azonnal felhasználni kívánt nyers hús... De már kidobtam így több ezer ft-ot, így gondoltam visszaviszem. Szerintetek?
Ellenőrzik azokat, és nem csak te vettél hanem még jópár háziasszony.
Ha baja lenne nyílván az ANTSZ azonnal ugrana, nyugodtan csinálhatod kajának afelől nyugodt lehetsz hogy meghalni nem fogtok.
De hasmenés lehet.
ha visszaviszed a vevőszolgálathoz, és azt mondod büdös, szó nélkül visszaadják a pént, persze, a vásárlás napján.
a védőgáznak amivel kezelik a dobozos, fóliázott húsokat van egy jellegzetes szaguk, de nem büdös.
én ezért nem is veszek ilyeneket, mert nem szeretem azt a szagot.
Nemtudom hány évesek vagytok, de laikus 18 éves fejjel megmondom melyik hús nem friss.
Az első mikor hús kerül az ember keze közé, első dolga legyen hogy a színét nézze, nem szagolgatni kell
Első válaszoló vagyok
16:46os válaszoló vagyok
Csak úgy elég nehéz megállapítani a színét, hogy közben az üvegre ezer felől világít a lámpa és befénylik az egész.. ledarálva meg már nem nagyon látszik úgy zacsiban. Ráadásul akkor pont siettünk, nagyon nem is figyeltük, hogy milyen. De mindegy a lényeg, hogy a Tesco egy nagy szar többet ott sose veszek húst.
Köszi mindenkinek! Hát ezt az ellenőrzős dumát hagyjuk... Nincs pofátlanabb multi a Tesco-nál szerintem...
Ezt a húst tutira lemosták ecettel vagy ilyesmi mielőtt ledarálták, mert mindig tálcásat veszek, tudom milyen a szaga a nyers húsnak, de ez nem olyan volt mint kellene. Szerintem már zöldült egy kicsit, mikor ledarálták, így ecettel egy kicsit megmosogatták, hogy piros maradjon a hús a fólia alatt még néhány napig. A TV-ban valamelyik ism.terj. csatornán láttam a nyers húsok romlandóságát hogyan húzzák a multik, valami ilyesmi történik a hússal.
Köszi utolsó! Erről beszélek! Éreztem én, hogy az ecet! 22 hetes terhes vagyok, szaglásom olyan mint egy kutyáé:-) Dehogy eszem meg terhesen és nem adom oda ezt az ocsmány húst a 2 évesemnek sem!!
De gáz, hogy ezt megtehetik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!