Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ma vettem a Tescoban pulyka...

Ma vettem a Tescoban pulyka darált húst és aceton szaga van, mit csináltak vele?

Figyelt kérdés

Olyan undorító, természetesen nem használtam fel, vissza viszem még ma azon gondolkodom...

Mi a jó fen..vel kezelik, hogy ilyen undorító szaga lesz? Már annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek nyers húst a Tesco-ban, mert nem ez az első eset, hogy a kukában landolt az azonnal felhasználni kívánt nyers hús... De már kidobtam így több ezer ft-ot, így gondoltam visszaviszem. Szerintetek?

2011. jún. 3. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
a kérdésedben aceton szagot írtál, de mindegy az sem normális, meg az ecetszag sem jó jel. vidd vissza, ha van rá időd.
2011. jún. 3. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Én eleve utálom a pulykahúst, ha csak megérzem a szagát elhányom magam..
2011. jún. 3. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Visszavittem, szó nélkül visszaadták a pénzt. Csak bele szagolt a vevőszolgálatos és már félre is rakta, írta a jegyzőkönyvet.

Azért írtam aceton szagot, mert inkább arra hasonlított, gondolom már erjedt lehetett, de ecet is volt benne...

Mindegy, többet nem veszek a Tesco-ban nyers húst, az biztos.

2011. jún. 3. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy megsúgom, nem a Tesco védelme miatt, hogy a piacon se jobbak a helyzetek. Élelmiszer ipari suliba jártam, volt hentes része az osztálynak és gyakorlaton mosatták velük a húsokat, kolbászokat, szóval mindenhol figyelni kell, mert a pénz nagy úr!
2011. jún. 4. 08:52
 15/15 doboszoli ***** válasza:

Előre darált húst sem tacskóban, sem máshol nem veszek, mert nagy a csábítás a huncutkodásra.

Ha mégis ilyen kell, kiválasztom a husit, és megkérem darálják le. Ott előttem.

2011. jún. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!