Ma vettem a Tescoban pulyka darált húst és aceton szaga van, mit csináltak vele?
Olyan undorító, természetesen nem használtam fel, vissza viszem még ma azon gondolkodom...
Mi a jó fen..vel kezelik, hogy ilyen undorító szaga lesz? Már annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek nyers húst a Tesco-ban, mert nem ez az első eset, hogy a kukában landolt az azonnal felhasználni kívánt nyers hús... De már kidobtam így több ezer ft-ot, így gondoltam visszaviszem. Szerintetek?
Visszavittem, szó nélkül visszaadták a pénzt. Csak bele szagolt a vevőszolgálatos és már félre is rakta, írta a jegyzőkönyvet.
Azért írtam aceton szagot, mert inkább arra hasonlított, gondolom már erjedt lehetett, de ecet is volt benne...
Mindegy, többet nem veszek a Tesco-ban nyers húst, az biztos.
Előre darált húst sem tacskóban, sem máshol nem veszek, mert nagy a csábítás a huncutkodásra.
Ha mégis ilyen kell, kiválasztom a husit, és megkérem darálják le. Ott előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!