Élelmiszerboltban (akár tescoban is lehet) dolgozó pénztáros tudna erre válaszolni?
Lehet nem voltam világos, de abszolut nem arra válaszoltál.
Úgy tudom, nap végén, vagy leszámoláskor elszámolnak a pénztárgép szerint. Úgy gondolnám, teljesen mindegy mi a készpénz, utalvány arány.
Ezért nem értem, miért nem teszik meg, ha pl. én megkérem, váltson át nekem készpénzre pár ezer ft-ot. Miért lenne hiánya? Ma jártam így, és nem értem, de valami logikája csak lehet, mert hallani sem hallottam ilyenről- valamiért ettől elzárkóznak.
Levásárlás az oké, de nem váltják be pénzre. Miért nem?
Elsőnek írtam amit írtam lőzőleg.
20.36-os!-Megértettem végre-köszönöm!
Tehát a lényege, azért nem váltja át, mert a gépben záráskor benn van a 3 féle összeg, mivel fizettek és így egyikben több lenne, másikban kevesebb a gép adatához képest-értem már-hiába egyezne a végösszeg, de a részösszegek nem.
Köszi!
75%-os. Ne haragudj, megismétlem és tényleg nem bántásból: Nem a kérdésemre válaszoltál a többi hozzászólásodat pedig még meg sem értettem mit akarsz velük. Egyre ködösebb amire próbálsz utalni.
Ismétlem nem bántásból írtam, de valami nálad félrement megértésileg.
Megismétlem: a kérdésedre válaszoltam!!!
Most képzeld el beváltanák neked pénznek, akkor az mínuszba megy neki pénztárban, mivel ott van egy utalvány, aminek MÉG nincs értéke. Ezért vásárolhatod csak le. Akkor lesz értéke, ha visszaküldik a kiadó cégnek és ők elküldik érte a pénzt
Látom átmentél brutálba, pedig nem is ismersz- lehet akkor máshogy alakult volna a beszélgetés- na én lépek,témát zárom, provokációra nem reagálok. :D
Ha úgy gondolod vegyél hideg fürdőt, vagy nézz egy filmet, amit akarsz, csillapodj -relax! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!