Milyen ételfestékkel tudok tortára festeni?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam,fehér fondanttal beburkolom a tortát,majd ráfestek dolgokat.2011. aug. 23. 04:21
1/5 anonim válasza:
lehet kapni színes,dr.Oetker tortaírókákat. egyszerű, nagyszerű, csak egy kicsit drága...
2/5 anonim válasza:
vagy veszel ételfestékeket és sűrű cukormázat festel meg velük.neylonzacskóba töltve a sarkát kivágva lehet vele írni, mintákat rajzolni.
3/5 anonim válasza:
csak úgy a fondantra festeni ételfestékkel szerintem nem lehet, de lehet, hogy tévedek.
4/5 anonim válasza:
de, lehet rá festeni ecsettel
bármilyen festéket választhatsz, a minőségi festékeknek élénkebb, szebb színe van és nagyobb a választék is
5/5 anonim válasza:
Az ételfesték (egyszer használtam másra) túl híg szerintem a rajzoláshoz és csak szétfolyna ecsettel is. És ha két színt festenél egymás mellé, az is összefolyna. Vagy ha nem szilárd alatta a máz, akkor beszívná a süti.
De ahogy fentebb írták, cukormázzal keverve, vagy vajas krémbe téve már egészen biztos, hogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!