Hogy kell a Miskolc környékén feltálalt "töltelék" nevű ételt elkészíteni? Teflonban csinálták - gázon. Nem hús töltelék! - önálló étel.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 17:27
1/4 anonim válasza:
Mégis milyen jellegű volt? Mik lehettek benne?
Én itt élek, de csak arról a töltelékről hallottam, amit pl. töltött csirkébe kell tenni.
2/4 anonim válasza:
Nagyanyám sváb volt. Ő csinált olyan tölteléket,amit a húsba szoktak tenni,és zsíron jól átsütötte. Főzelékhez adta.
3/4 anonim válasza:
Mi olyat szoktunk, hogy zsömle feláztatva, kicsavarva, fasírtszerűen fűszerezve (pirított hagyma, fokhagyma, só, bors, tojás), tepsiben elterítve, aranybarnára sütve. Anyósom petrezselyemzöldet is tesz bele.
Erre gondoltál?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt hiszem az utolsó lesz az!
2011. ápr. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!