Hogy készül a jó tyúkhúsleves?
Figyelt kérdés
Tippeket kérek! :)2011. aug. 4. 11:27
11/15 doboszoli válasza:
A húsleves élvezeti értékét a perverzitás határáig lehet fokozni,ha egy darab marhahús, meg sertés velőscsont társaságában teszed fel főni a szerencsétlen tikot.
12/15 anonim válasza:
16:58 ! megfogadom a tanácsod...XDDD.
13/15 anonim válasza:
doboszoli, a 17:14-es tippedet csak javasolni tudom, ha van rá lehetöség, akkor mindig igy fözöm.
14/15 anonim válasza:
mindenképpen házi tyúkból, és minél többféle zöldséggel:
répa, gyökér, krumpli, karalábé, karfiol, paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma, zellergumó... Mi így szeretjük, ja és persze házitésztával!
15/15 bary79 válasza:
Mi marhalábszárból vagy pulykanyakból is szoktunk főzni, rengeteg zöldség, +karalábé, +krumpli is a végén, és kb 6 órán át legkisebb lángon.
Isteni húsleves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!