Ilyen időben, hogy kelesztitek a tésztát?
Figyelt kérdés
Hideg van és én ki szoktam tenni a napra,télen pedig a radiátorra. Most gyújtsam be azért 1 órára a sütőt,hogy megkeljen a tésztám?:S Természetesen a sütőre tenném,nem be... Esetleg egyéb tippek?2011. júl. 29. 17:15
11/15 anonim válasza:
Nem azért szokták berakni a mikróba a tésztát,hogy el is indítsák a mikrót,hanem azért,mert ott nem kap levegőt!!!!!!!!!! :)
12/15 anonim válasza:
Pedig mindig oda rakom be, és sosem volt rossz a süti.
Első
13/15 anonim válasza:
Nekem olyan a mikró, hogy be tudom állítani, hogy hány %-on menjen. Múlt héten életemben először kipróbáltam, 20%-os teljesítményen 1x5 perc utána még 1x 3 perc és 5 perc bekapcsolás nélkül csak csukott ajtóval. Gyönyörűen megkelt!!!
Azért kellett kipróbálni, mert már 1 órája állt és nem változott semmit.
Ha nem ilyen a mikród akkor a legalacsonyabb kiengedős fokozat szerintem jó lehet. Próbáld ki legközelebb ha gondolod.
14/15 anonim válasza:
én úgy szoktam (télen-nyáron), hogy a tésztára lisztet szórok, be egy edénybe, letakarom tiszta konyharuhával, és beteszem a párnák és takarók alá az ágyba. Mindig megkel, sosincs baja (ha mégis, akkor az élesztőt agyonforráztam :), vagy éppen a lányom belemászott -ő még nem érti, hogy ilyenkor nem trambulinozhat a párnákon, 1 éves :) )
15/15 anonim válasza:
elég ha felteszed a plafonhoz közeli helyre (szekrényre pl.) mert a meleg levegő felfelé száll így ott pár fokkal melegebb van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!