Hideg van és én ki szoktam tenni a napra,télen pedig a radiátorra. Most gyújtsam be azért 1 órára a sütőt,hogy megkeljen a tésztám?:S Természetesen a sütőre tenném,nem be... Esetleg egyéb tippek?
Fűts egy picit, és rakd a radiátorra, vagy ha nálatok nincs olyan hideg mint itt, gyújts be a sütőt 40 fokra. A mikrózást még nem próbáltam, nem tudom, jó módszer-e.
2011. júl. 29. 17:23
3/15 anonim válasza:
Anyukám úgy csinálja, hogy ha tudja, hogy keleszteni fog, akkor előtte becsukja az ajtót, ablakot, hogy kicsit felmelegedjen az egyik szoba, aztán felteszi a szekrény tetejére, ott melegebb van.
Én leginkábbb berakom a kenyérsütőbe, kelesztésre. Pontosabban dagasztás+kelesztésre, nem szoktam kézzel dagasztani már :)
2011. júl. 29. 17:25
4/15 anonim válasza:
Elektromos sütő 50 fok.Mindig így kelesztek.(fél óra)
Ha nem akarsz sütőben keleszteni esetleg a műanyag fedeles kelesztő tál ami még szóba jöhet.
2011. júl. 29. 17:28
5/15 anonim válasza:
begyújtom a sütőt és lenyitom,eléteszem (nem túl közel,csak hogy szépen megkeljen)
bár nem tenném ezt ha fogyasztás alapján kellene gázt fizetni (távhős lakás,a gáz fix áras csak a tűzhelyhez)
2011. júl. 29. 17:43
6/15 anonim válasza:
Megkel a tészta szobahőmérsékleten is. /sőt, még a hűtőben is/.
2011. júl. 29. 18:06
7/15 anonim válasza:
Nekem megkel így szobahőmérsékleten is. Nem nyitok rá ablakot, leterítem egy konyharuhára, és kész.
2011. júl. 29. 18:07
8/15 anonim válasza:
A legelsőnek megmondanám hogy a micro az micro hullámmal melegít. Nem az a lényeg hogy felrobbantsuk a tésztát.
2011. júl. 29. 20:05
9/15 anonim válasza:
nálam is megkel, pedig csak 20 fok van.
mikroban kelesztésről még én sem hallottam, pedig már ölég öreg vagyok:))
2011. júl. 29. 20:09
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Sütőt résnyire kinyitottam és feltettem és szépen megkelt.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!