Ha folyik a lekvár, utólag még "besűrithetem" valahogy?
Figyelt kérdés
Sárgabarackból főztem lekvárt, Dr. Oetker 3:1-el. 2500g barack+ 700 g cukor+ 2 dzsemfix. Ahogy a recept irja. Mégis folyik, pedig már nem először csináltam :-( Kifőzhetem újból egy új dzsemfixel? Vagy ?2011. júl. 9. 16:58
11/12 anonim válasza:
saját anyagával sűrítheted.turmixolj össze pár sárgabarackot és add hozzá a lekvárhoz.fincsi lesz
12/12 anonim válasza:
addig kell főznöd, amég el nem éri a kívánt állagot. még cukor sem fontos, én a legminimálisabb mennyiséget használom, nem ezen múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!